Masterclass Planning Optimalisatie

05 Jun van 12:00 - 17:00 | Regio Groningen

Meld je aan

Masterclass Planning Optimalisatie

Herken je dit: We halen de planning niet en de klanten klagen. We zijn voor een order steeds opnieuw aan het  plannen en vervolgens overschrijden we het budget. Daarbij kan onze leveringsbetrouwbaarheid beter en alleen de planner kan eigenlijk goed plannen.

Slim omgaan met data en minder afhankelijk worden van menselijke kennis, zo voorkom je dit soort vervelende momenten. Mede door de toegenomen digitalisering kan de planning een stuk verder geoptimaliseerd worden. Leer tijdens deze Masterclass hoe je dit doet.

Resultaat na de Masterclass

Deelname aan deze ééndaagse masterclass geeft je meer inzicht en kennis om je eigen planning te optimaliseren. Het geeft je meer inzicht in hoe je gegevens van je ERP-systeem optimaal kunt inzetten. Het verbeteren van je planning door andere gegevens toe te voegen, leidt tot betere adviezen . Door inzicht te vergaren kun je de kwaliteit van je data verbeteren.

De Masterclass wordt gegeven door:

Waar gaan we het over hebben:

  • Principe van ERP planning en het sorteren van data.
  • Hoe interpreteer je data?
  • Goed plannen, beheren en status in de gaten houden. Hoe organiseer je dit in de organisatie?
  • Simulatie doorlooptijd door slim om te gaan met data.

Tijdens de Masterclass zal er genoeg ruimte zijn voor vragen en interactie.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie. Maximum aantal deelnemers : 15 bedrijven met max. 2 personen per bedrijf.

Investering

Deelname aan deze Masterclass is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Meld je aan

Meer evenementen

Volledige agenda