Smart Factory Tour #5 – Zomereditie

19 Jun van 15:00 - 16:30 | Grand cafe de Borg, Nienoord 1, 9351 AC Leek

Meld je aan

Smart Factory Tour #5 – Zomereditie

Op maandag 19 juni vindt de speciale zomereditie van onze “Smart Factory Tour” plaats. Eerst praten we over “De Fabriek van de Toekomst” en daarna sluiten we gezamenlijk aan het beroemde Midzomerfeest van de NOM. Met BBQ!

Sprekers

  • Aaron Mirck is een bekende schrijver en spreker over (bewust omgaan met) nieuwe technologie. Aaron neemt ons mee naar de technologie die eraan komt en legt uit hoe we daar privé en zakelijk het beste mee om kunnen gaan.
  • Hans Praat geeft uitleg over de EDIH (de opvolger van de Smart Industry Hub), waarin Autonome Systemen centraal komen te staan. Zijn stelling is dat Autonome Systemen het nieuwe verdienmodel zijn voor de Noordelijke Industrie.
  • Jeroen Bos is een bekende ondernemer/investeerder uit de noordelijke IT-hoek (oa Bossers en Cnossen). Hij schetst de mogelijkheden voor productiebedrijven om “cloud-computing” in te zetten om sneller en wendbaarder digitale transformatie binnen de organisatie te realiseren.
  • Inmiddels hebben we ruim 150 Smart Industry Assessments afgenomen bij Noordelijke productiebedrijven. Jornt Holtman en Rix Groenboom( (beiden Hanzehogeschool) hebben een prachtig dashboard ontwikkeld aan de hand waarvan hij inzicht geeft in de geaggregeerde uitkomsten. Waar staat de Noordelijke industrie qua digitalisering en wat zijn de prioriteiten?
  • Anno Cazemier is een echte autoriteit op het gebied van Smart Factory. Anno praat ons bij over trends op het gebied van Industry 4.0. Onder andere naar aanleiding van de recente Hannover Messe. Ook gaat hij in gesprek met drie productiebedrijven over hun ervaringen met digitalisering. Dit zijn: Europrofiel (Leeuwarden),  Manter en Resideo (beide uit Emmen).

NOM Midzomerfeest

Ga je na de Smart Factory Tour mee naar het Midzomerfeest van de NOM? Dit is ook op Landgoed Nienoord en duurt tot circa 20:30. Geef bij je opgave even aan dat je hier ook bij wilt zijn.

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor Noordelijke productiebedrijven, Solution Providers (aanbieders van Smart Factory oplossingen) en Smart Factory Consultants. Bedrijven die het SIH Smart Factory Assessment hebben gedaan krijgen voorrang. 

Investering

Deelname aan het Jaarevent is is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Er is plek voor maximaal 70 personen, schrijf je dus snel in via de button hieronder, want vol=vol.

Meld je aan

Meer evenementen

Volledige agenda