Voorlichting Masterclass Smart People / Smart Industry

09 Feb van 09:00 - 10:30 | Online via Teams

Meld je aan

Een introductie op de Masterclass Smart People/ Smart Industry. Deze 4-delige Masterclass begint 9 maart en is bedoeld voor bedrijven in de industrie die kennis willen opdoen, ervaringen willen delen en aan de slag willen op het gebied van medewerkers en industrie 4.0. De eerste 3 sessies zijn ook los van mekaar te volgen, de 4e sessie is alleen voor degenen die alle 3 eerdere sessies hebben gevolgd.

Wil je weten wat de belangrijkste uitdagingen op het gebied van medewerkers en nieuwe technologie in deze 4e industriële revolutie? Dan moet je hierbij zijn. Het is bijvoorbeeld interessant voor de afdeling HRM en leidinggevenden van afdeling Operations.

Na deze Masterclass serie (4 x 4 uur) heb je inzicht en handreikingen gekregen over hoe je stappen maakt op gebied van Smart Working. Je hebt bijvoorbeeld antwoord op de vraag: “Hoe krijg je je medewerkers in de stand dat ze open staan voor nieuwe ontwikkelingen?”.

Deze Masterclass serie zal op locatie, bij voorkeur bij één van de deelnemers gegeven worden, op de donderdagmiddag van 13h00 tot 17h00:

  • 0e – 9 februari – Introductie en voorlichting over de Masterclass – via Teams
  • 1e – 9 maart – Smart Working en de techniek – locatie: Heerenveen, IJssel – door Mark Peters
  • 2e – 30 maart – Smart Working en de organisatie – locatie te bepalen – door Marco van Pijkeren
  • 3e – 13 april – Smart Working en de competenties van de toekomst – locatie te bepalen – door Marike Peterzon
  • 4e – 20 april – Smart Working en Toekomst visie – locatie te bepalen – door Mark Peres, Marco van Pijkeren en Marike Peterzon

Het niveau van de bijeenkomsten wordt zoveel mogelijk afgestemd op de behoeften en de ambities van de deelnemers.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering

Deelname aan de Masterclass Smart People Smart Working en de Introductie daarvan is kosteloos voor noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Meld je aan

Meer evenementen

Volledige agenda