Consultant: help jij de maak- en procesindustrie bij hun digitaliseringsslag?

Sluit je aan bij het Smart Industry Netwerk!

Consultant

Ben jij een Consultant met voetsporen in de maakindustrie en digitalisering? Help jij hen in het proces van strategievorming tot implementatie van slimme oplossingen? Kom dan rechtstreeks in contact met bedrijven die aan de slag willen met Smart Industry.

Het programma van Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) is niet alleen interessant voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie. Juist Consultants zoals jij brengen expertise en capaciteit in, waarmee bedrijven de versnelling richting een Smart Factory stevig in kunnen zetten. SIH-Noord neemt met regelmaat Smart Industry Assessments af bij productiebedrijven. Uit deze assessments komen bedrijfscompetenties naar voren die deze bedrijven willen verbeteren. Consultants kunnen de bedrijven hierbij ondersteunen door bijvoorbeeld het verder verdiepen van de inzichten of het uitwerken van een plan van aanpak. Aan de hand van de Assessment-resultaten, worden bedrijven en Consultants rechtstreeks met elkaar in contact gebracht door SIH-Noord.

Kom op de shortlist

Met het Strategisch Plan koppelen wij Consultants aan bedrijven die een budget beschikbaar hebben om extern advies in te winnen. Ook organiseren we diverse netwerkbijeenkomsten waar men elkaar kan ontmoeten. Om die matches te maken, onderhouden wij een netwerk van Consultants.

Ben jij een Consultant en vind je deze Matchmaking interessant? Meld je dan aan om opgenomen te worden in onze database. Na een korte screening door SIH-Noord krijgt je toegang tot de aanmeldpagina, waar je een aantal vragen moet beantwoorden worden over jullie usp’s en specialismes. Vervolgens word jouw profielpagina aangemaakt en kunnen bedrijven en Coaches je vinden in onze database.

Ben jij een Consultant? Meld je aan voor onze database.
Heb je eerst nog vragen?