Zelf aan de slag met Smart Industry?

Aan de slag

Wil jij aan de slag met Smart Industry? De Smart Industry Hub Noord is er voor grote én kleine bedrijven, voor de (internationale) koplopers en voor bedrijven die al een of enkele transformatiegebieden hebben opgepakt. Door het Assessment ontdekken ondernemers, DGA’s en het management waar ze staan in Smart Industry en kunnen ze focus aanbrengen in hun aanpak. Het Strategisch Plan, dat zij met de hulp van ervaren Consultants in de Smart Industry opstellen, helpt hen vervolgens om hun aanpak te concretiseren. De Webinars zorgen voor een eerste verdieping van een transformatiegebied door inspirerende voorbeelden uit de Noordelijke praktijk.

Marcel Raedts | Directeur Proxcys | Emmen
“Wij waren al met een aantal aspecten van Smart Industry bezig, maar het Assessment hielp ons om hoofdzaken van bijzaken te scheiden en zo een realistische horizon te creëren.”

Assessment

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Met het Smart Industry Assessment kunnen we samen bepalen waar je qua digitalisering staat en welke stappen jij kunt zetten. Het Assessment wordt kosteloos aangeboden aan Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Assessment

Strategisch Plan

Wil je na het Smart Industry Assessment direct aan de slag? Voel je de urgentie om iets te doen maar je realiseert je dat er te weinig kennis is in je bedrijf om een goed plan te maken? Maak dan samen met een Consultant een Strategisch Plan.

Strategisch Plan

Webinars

De Webinars zijn bedoeld als inspiratie. Hierin komen oplossingen aan bod en vertellen ondernemers hun ervaringen vanuit de praktijk hoe zij met uitdagingen zijn omgegaan. De Webinars worden kosteloos aangeboden.

Agenda

Netwerkbijeenkomsten

Vergroot je netwerk, leer van elkaar en ga in gesprek met bedrijven die je op weg kunnen helpen. De Smart Industry Hub Noord organiseert regelmatig bijeenkomsten, waar alle partijen die betrokken zijn bij Smart Industry elkaar kunnen ontmoeten.

Agenda

Agenda