Dienstenaanbod

Digitalisering en Smart Industry voor productiebedrijven in noord Nederland. Juist daar kan de Hub Noord bij helpen. Maar welke diensten biedt de Smart Industry Hub Noord nu precies?

Voor je het weet ben je een Smart Factory en kun je weer jaren vooruit!

Ben je nieuw en wil je eerst meer weten over Smart Industry en wat je ermee kan?

Schuif aan bij de Webinars of schrijf je in voor een van de Workshops. Je kunt je ook meteen aanmelden voor het Smart Assessment om erachter te komen waar je staat en wat je ambities (zouden moeten) zijn. Succes gegarandeerd. Overtuigd van de noodzaak van Smart Industry voor jouw bedrijf? Dan wordt het tijd om te investeren. Niks voor niks.

Doe mee met onze Masterclasses waarin bedrijven in kleine groepen thema’s verkennen en deze uitwerken voor hun eigen bedrijf. En kom naar onze Netwerkbijeenkomsten waar je lotgenoten treft en bedrijven ontmoet die je verder kunnen helpen. Dan wordt het tijd om concreet te worden. SIH-Noord biedt ervaren consultants aan om een maatwerk Strategisch Plan op te stellen. Grotere bedrijven kunnen bovendien met Solution Providers ‘de hei’ op om de Industry 4.0-versie van hun bedrijf uit te tekenen (Smart Factory Versneller).

De diensten van de Smart Industry Hub Noord

 

Eenmaal op weg denken we graag mee over financiering of over het opleiden van je mensen. Je kunt met andere koplopers voorsorteren om mee te doen aan Europese innovatieprogramma’s. Op korte termijn kun je in onze Skillslabs terecht om Smart Industry oplossingen te testen en om je mensen op te laten leiden. Voor je het weet ben je een echte Smart Factory – en kun je weer jaren vooruit!

De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Jan Geerts | CEO GeTech | Westerbork
“We dachten dat we alles al heel goed deden. Maar het assessment heeft ons echt inzicht gegeven in waar verbetering mogelijk is”

Introductieworkshop

Wat is Smart Industry, wat kun je ermee en hoe begin je eraan? Geef je op voor de introductieworkshop ‘Maak van je fabriek een Smart Factory’

Introductieworkshop

Assessments

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Met het Smart Industry Assessment kunnen we samen bepalen waar je qua digitalisering staat en welke stappen jij kunt zetten.

Assessment

Strategisch Plan

Wil je na het Smart Industry Assessment direct aan de slag? Voel je de urgentie om iets te doen maar je realiseert je dat er te weinig kennis is in je bedrijf om een goed plan te maken? Maak dan samen met een Consultant een Strategisch Plan.

Strategisch Plan

Versneller

In de Smart Factory Versneller koppelen we je rechtstreeks aan een aantal Solution Providers om samen een ontwerp te maken van jouw eigen Smart Factory en daarmee een zo concreet mogelijke investeringskalender voor de komende 5 jaar te ontwikkelen.

Versneller

Skillslabs

Werk samen met een Skillslab voor het demonstreren, onderzoeken naar en gebruiken van Smart Industry-oplossingen.

Skillslabs

EU-projecten

Wil je samenwerken met de besten in Europa ? Doe mee! De Smart Industry Hub Noord helpt bedrijven
uit het Noorden om de weg te vinden in Europa en de juiste partijen te ontmoeten.

EU-projecten

Webinars

De Webinars zijn bedoeld als inspiratie. Hierin komen oplossingen aan bod en vertellen ondernemers hun ervaringen vanuit de praktijk hoe zij met uitdagingen zijn omgegaan.
Klik hier om de webinars terug te kijken

Agenda

Masterclasses

Tijdens een meerdaagse Masterclass ga je met een kleine groep bedrijven dieper in op een specifieke Smart Industry-uitdaging. Samen met experts stel je een plan op om deze uitdaging binnen je eigen bedrijf te realiseren.

Agenda

Netwerkbijeenkomsten

Vergroot je netwerk, leer van elkaar en ga in gesprek met bedrijven die je op weg kunnen helpen. De Smart Industry Hub Noord organiseert regelmatig bijeenkomsten, waar alle partijen die betrokken zijn bij Smart Industry elkaar kunnen ontmoeten.

Agenda