Lever jij Smart Industry oplossingen aan de maak- en procesindustrie?

Dan is de Smart Industry Hub Noord Nederland ook interessant voor jou!

Sluit je aan bij ons netwerk

Solution Providers SIH-Noord

 

Het programma van Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) is niet alleen interessant voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie. Juist Solution Providers zijn belangrijk en brengen oplossingen en expertise in, waarmee bedrijven de versnelling richting een Smart Factory stevig in kunnen zetten.

 

SIH-Noord neemt met regelmaat Smart Industry Assessments af bij productiebedrijven. Deze Assessments brengen onderdelen naar boven waar de bedrijven mee aan de slag willen gaan. Aan de hand van de resultaten van het Assessment kunnen bedrijven en Solution Providers rechtstreeks met elkaar in contact worden gebracht door de Coaches van SIH-Noord. Ook kunnen één of meer Solution Providers via de Versneller worden gekoppeld aan productiebedrijven met serieuze investeringsplannen en een relevant vraagstuk. Daarnaast organiseren we diverse netwerkbijeenkomsten waar men elkaar kan ontmoeten.

 

Sluit je aan bij ons netwerk van Solution Providers

Om goede matches te kunnen maken, onderhouden wij een netwerk van Solution Providers. De Solution Providers uit dit netwerk staat in de database die bedrijven met een Smart Industry hulpvraag kunnen raadplegen. Daarnaast is er ook een zogeheten Cluster van Solution Providers, waarbij nog een stap verder wordt gegaan.

Het Cluster van Solution Providers

In dit Cluster zitten Solution Providers die de krachten bundelen waardoor ze gezamenlijk van een grotere waarde zijn voor de industrie, dan ieder afzonderlijk. Dit doen ze door gezamenlijk kennissessies te organiseren, elkaar te ondersteunen en te informeren en door onderling kennis te delen. NPAL begeleid dit cluster en organiseert minimaal 6 keer per jaar een bijeenkomst voor de clusterleden. Deze Solution Providers hebben voorrang bij de te organiseren activiteiten van de Smart Industry Hub Noord Nederland, zoals bij de Masterclasses, Webinars, Versnellers of Meet & Greets. Wil je vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Auke Piet van der Meulen, Programma manager van NPAL.

Op dit moment bestaat het cluster uit 8 Solution Providers:

Actemium – Veendam Arkoni B.V. - Veendam Demcon Industrial Systems - Groningen IJssel Technologie - Zwolle JB Besturingstechniek B.V. - Oosterwolde Nimble Institute B.V. - Heerenveen STT Products B.V. - Tolbert Yokogawa Europe Solutions B.V.

Onze database van Solution Providers

Maar je kunt het ook laten bij alleen een inschrijving in de database van de Smart Industry Hub als Solution Provider. We nemen je dan op in een database die de bedrijven met een hulpvraag op het gebied van Smart Industry kunnen raadplegen, zonder dat je deel uitmaakt van het Cluster.

Na aanmelding volgt een korte screening door SIH-Noord en krijg je toegang tot de aanmeldpagina, waar je vragen krijgt over jouw usp’s en specialismes. Vervolgens wordt jouw profielpagina aangemaakt en kunnen bedrijven en coaches je vinden in onze database en kunnen wij je op de hoogte houden van ontwikkelingen en evenementen die interessant voor je kunnen zijn.

Ben je een Solution Provider? Meld je aan voor onze database.
Heb je eerst nog vragen?
Menno Kooistra | Directeur | STT Products | Tolbert
"Binnen de Smart Industry Hub ontmoet je andere bedrijven met dezelfde ambities. Het is fijn om te kunnen sparren met gelijkgestemden en van elkaars ervaringen te leren."