Smart Industry Hub Noord zoekt Solution Providers en Consultants!

Sluit je aan bij het Smart Industry Netwerk

Bedrijven helpen

Bied jij oplossingen of ondersteuning bij Smart Industry projecten? De industrie gaat de komende jaren fors investeren in digitalisering en Smart Industry.

Vanuit de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) willen we daar een bijdrage aan leveren door tenminste 300 Noordelijke productiebedrijven goed op weg te helpen. Solution Providers en Consultants vormen belangrijke partijen die wij aan deze bedrijven willen koppelen en aan ons netwerk toe willen voegen, zodat we samen deze bedrijven kunnen helpen bij het versneld digitaliseren van hun fabriek.

Koen Kijk in de Vegt | Directeur | Arkoni | Veendam
Wij zijn als start-up aangesloten bij het netwerk van de "Smart Industry Hub Noord, waardoor we niet alleen ons netwerk vergroten, maar ook leren van al bestaande bedrijven. Het geeft ons een platform om samen te werken en de opgedane kennis te delen via Masterclasses en andere bijeenkomsten."

Solution Providers

Ben jij een aanbieder van technologie, een ‘Solution Provider’ die Smart Industry oplossingen levert aan de maak- en procesindustrie? Kom dan rechtstreeks in contact met bedrijven die willen investeren in Smart Industry.

Meer informatie

Consultants

Ben jij een Consultant met voetsporen in de maakindustrie en digitalisering? Help jij hen in het proces van strategievorming tot implementatie van slimme oplossingen? Kom dan rechtstreeks in contact met bedrijven die aan de slag willen met Smart Industry.

Meer informatie

Agenda