Vaart maken met Smart Industry?

Ga gericht aan het werk.

Wil jij snelheid maken in het digitaliseren van je organisatie?  Dan kun je na het Assessment meteen aan de slag met de volgende stappen. Het Smart Industry Assessment geeft aan waar je staat als bedrijf en geeft focus in de vervolgaanpak.

Vervolgaanpak

Binnen het Smart Industry Netwerk leer je bedrijven kennen in vergelijkbare uitgangsposities. We brengen je ook in contact met Solution Providers die oplossingen hebben op die gebieden waarin jij wilt versnellen en waarmee je samen je fabriek van de toekomst kunt ontwerpen in de Smart Factory Versneller. Om je aanpak te concretiseren is er het maatwerk Strategisch Plan. Als je je eerst wil verdiepen op een specifiek transformatiegebied, kun je ook kosteloos deel nemen aan een van onze Masterclasses.

Wouter Verhagen | Managing Director Dotec Tilhulpen | Joure
“We zetten heel nadrukkelijk in op het op afstand monitoren, verzamelen van data en preventief onderhoud. Dat zijn belangrijke kenmerken van de nieuwe gedigitaliseerde pneumatiek. Daarmee zetten wij belangrijke stappen in Industrie 4.0. ”

Assessments

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Met het Assessment kunnen we samen bepalen waar je qua digitalisering staat en welke stappen jij kunt zetten. Het Assessment wordt kosteloos aangeboden aan Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Smart Industry Assessment

Masterclasses

Tijdens een meerdaagse Masterclass ga je met een kleine groep bedrijven dieper in op een specifieke Smart Industry-uitdaging. Samen met experts stel je een plan op om deze uitdaging binnen je eigen bedrijf te realiseren.

Agenda

Versneller

In de Smart Factory Versneller koppelen we je rechtstreeks aan een aantal Solution Providers om samen een ontwerp te maken van jouw eigen Smart Factory en daarmee een zo concreet mogelijke investeringskalender voor de komende 5 jaar te ontwikkelen.

Versneller

Strategisch Pan

Wil je na het Smart Industry Assessment direct aan de slag? Voel je de urgentie om iets te doen maar je realiseert je dat er te weinig kennis is in je bedrijf om een goed plan te maken? Maak dan samen met een Consultant een Strategisch Plan.

Strategisch Plan

Netwerkbijeenkomsten

Vergroot je netwerk, leer van elkaar en ga in gesprek met bedrijven die je op weg kunnen helpen. De Smart Industry Hub Noord organiseert regelmatig bijeenkomsten, waar alle partijen die betrokken zijn bij Smart Industry elkaar kunnen ontmoeten.

Agenda

Agenda