Meer dan 250 belangstellenden voor jaarevent Smart Industry Hub Noord

29 okt 2021 | Meer dan 250 belangstellenden voor jaarevent Smart Industry Hub Noord

Smart Industry Hub Noord te gast bij Getech tijdens jaarevent

Vanuit het Drentse bedrijf in Westerbork hebben Jan Geerts (CEO GeTech BV), Bart Doornkamp (directeur/COO Stertil Group uit ) en Marcel Raedts (directeur Procxys BV) laten zien hoe zij uit de vele mogelijkheden van Smart Industry een slimme keuze maakten. Keuzes die hebben geleid tot een betere continuĂŻteit in een krapper wordende arbeidsmarkt, een grotere concurrentiekracht en tot het bijblijven bij ontwikkelingen in techniek en maatschappij. De partners van Smart Industry Hub Noord hebben daarbij een ondersteunende rol gespeeld.

Tijdens het zeer geslaagde jaarevent met meer dan 250 (online) bezoekers op 31 mei namen dagvoorzitter Mark Beumer en de Programma Manager van de Hub Noord Frank Bosveld, PhD, MBA ons mee in de wereld van Smart Industry. Auke Piet van der Meulen (NPAL: Noordelijke ProductiviteitsAlliantie) en Lars De Groot (DEMCON) namen de kijkers mee in de Masterclasses die door Smart Industry Hub Noord worden aangeboden.

Om te vieren dat er al ruim 100 bedrijven gebruik gemaakt hebben van de verschillende diensten van Hub Noord, sloot Dina Boonstra, directeur NVNOM (Penvoerder) het event feestelijk 🎂 af.

Kijk het hele event terug of check ons Youtube kanaal voor de korte bedrijfsfilms van Stertil, Getech en Proxcys

Gerelateerde artikelen

Alle artikelen