Succesvol Smart Industry Netwerk event gecombineerd met het NOM Midzomerfeest

03 aug 2022 | Succesvol Smart Industry Netwerk event gecombineerd met het NOM Midzomerfeest

Mooie combi: een Smart Factory congres annex Midzomerfeest

We kijken met veel plezier terug op 20 juni – Het tweede Netwerkevent van Smart Industry Hub Noord bij de stoere jongens van de DeWit® Garden Tool Factory in Kornhorn. De bijeenkomst was bedoeld voor bedrijven die het Smart Industry Assessment hadden gedaan (“Hoe nu verder?”), onder meer om kennis te maken met Solution Providers en consultants die hen kunnen ondersteunen in hun transitie naar een Smart Factory.

Nadat Hans Praat de diensten van SIH Noord toelichtte, gaf Heinrich Joh. Wörtche een interessant update van predictive maintenance. Daarna ging dagvoorzitter Alex Berhitu in gesprek met drie prachtige bedrijven over hun ervaringen met digitalisering. Dat waren STEINFORT GLAS (Fanny van der Horst), Betech Group (Arjan Schuinder) en Eemshout Prefab (Pieter de boer). Conclusie: de Smart Factory gaat voor 10% over technologie. De rest is mensen en cultuur. En de kosten gaan voor de baten uit, wees daarop voorbereid.

Slotstuk was uiteraard een rondje door de fabriek van DeWit® Garden Tool Factory. Een uniek bedrijf dat vakmanschap combineert met automatisering (1 robot op de 3 werknemers) en als smeederij z’n eigen energie opwekt!

Na afloop sloten we allemaal aan bij het Midzomerfeest van de NVNOM in het naastgelegen Curringherveld om tot in de late uurtjes verder te praten en te genieten van een prachtige zomeravond.

Gerelateerde artikelen

Alle artikelen