Terugblik Webinar “Digital Twinning is het Ei  van Columbus, maar hoe begin je er aan?”

29 okt 2021 | Terugblik Webinar “Digital Twinning is het Ei  van Columbus, maar hoe begin je er aan?”

“Wat zou je doen als je geen fout meer kon maken?”

Dat is de titel van een beroemde video van Siemens over de impact van Digital Twinning. Tijd dus om aandacht aan dit onderwerp te besteden tijdens een van onze Webinars. Conclusie: Digital Twinning blijkt inderdaad dé gamechanger van Smart Industry te zijn, maar wordt vooralsnog alleen ingezet door de echte koplopers. Gelukkig is het mogelijk om stap voor stap ervaring op te bouwen met Digital Twinning. Andere maakbedrijven zullen zeker volgen, met machinebouwers voorop.

Onze eigen Digital Twinning-professor Bayu Jayawardhana (RUG) legt uit wat Digital Twins zijn en wat je ermee kunt. Als Solution Provider helpt QING uit Arnhem bedrijven op het pad van Digital Twinning, Bram de Vrught, Business Manager heeft laten hoe je Digital Twins kunt toepassen in alle fases van de product life cycly.

Ook zijn er twee voorbeelden uit de praktijk. Machineontwikkelaar en fabrikant Boikon uit Leek wil haar nieuwe Automated Tape Laying machine voor GKN Fokker uitrusten met Digital Twin technologie. Kalong He, Manager Business Development van Boikon legt uit waarom en hoe dat werkt. Tenslotte laat Joris Bisschop, Managing Director zien hoe Technologies Added uit Emmen zich samen met het Rockwell Digital Twins inzet om voor klanten kwaliteit en variatie te beheersen tijdens seriematige n=1 productie.

Laat je inspireren en kijk het complete Webinar terug.

Gerelateerde artikelen

Alle artikelen