Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

11 Nov van 09:00 - 11:30 | NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen

Vier extra Smart Industry Workshops!

SIH Noord organiseert dit jaar 4 extra introductie Workshops. Dit zijn de laatste Workshops die we vanuit de Smart Industry Hub aanbieden, dus grijp je kans. Deelnemers beoordeelden eerdere Workshops met een 8,5!

De Workshops wordt opgezet op basis concrete productie-uitgadingen van de deelnemende bedrijven. We bespreken wat een Smart Factory is en aan de hand van een scan beoordelen waar je als bedrijf staat en welke stappen je kunt doorlopen. Tussendoor geven we aansprekende voorbeelden en tips.

Deze Workshops zijn uitsluitend bestemd voor productiebedrijven (maak- en procesindustrie) uit Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe), die nog géén Smart Industry Assessment hebben doorlopen. De Workshops worden gegeven door Anno Cazemier en Andre Harmens en vinden plaats bij de NOM in Groningen met maximaal 6 bedrijven per keer. Wil je eerst weten of deze Workshop geschikt voor je is? Neem dan contact op met Hans Praat via praat@nom.nl.

Informatie:

  • Kies één van de data: dinsdag 9 mei, dinsdag 13 juni, dinsdag 26 september, vrijdag 11 november
  • Tijd: 09:00 – 11:30 uur
  • Locatie: NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen
Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering

Deelname aan de Workshop is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Meer evenementen

Volledige agenda