Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

08 Dec van 14:00 - 17:00 | NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen

Meld je aan

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kun je ermee en hoe begin je eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie. Deze Workshops zijn gericht op bedrijven die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van digitalisering en Smart Industry.

Programma:

Aan de hand van negen transformaties leggen wij uit wat Smart Industry betekent. Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ jouw bedrijf en welke stappen je kunt zetten. We bespreken ervaringen van collega-bedrijven met Digitalisering en Smart Industry. En tenslotte lichten we toe wat de Smart Industry Hub Noord voor jouw bedrijf kan betekenen.

De Introductieworkshops worden verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord)

Goed om te weten

  • De Introductie Workshop biedt een eerste oriëntatie op Smart Industry en digitalisering. Alle onderwerpen worden behandeld, maar wel op hoofdlijnen. Bekijk ons aanbod voor Webinars en Masterclasses waarin Smart Industry-thema’s verder worden uitgewerkt.
  • Er kunnen maximaal acht bedrijven deelnemen aan een Introductie Workshop, met één persoon per bedrijf.
  • De Introductieworkshop duurt 3 uur
  • Locatie: NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen
  • Datum: 8 december 2022 van 14h00 tot 17h00

Wij organiseren deze Introductieworkshop ook op initiatief van en in samenwerking met (Noordelijke) brancheorganisaties, netwerken en ondernemersverenigingen. Wil jij een introductieworkshop voor jouw leden organiseren? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan

Meer evenementen

Volledige agenda